• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, installateur, zakelijk

Alklima en maatregelen rondom Corona

Alklima heeft maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van onze mensen en relaties te waarborgen. Dit op zo'n manier dat onze dienstverlening zo optimaal mogelijk blijft.

Laatste update: 06-10-2020, 11:45 uur

Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM strikt. Ook als deze richtlijnen van het RIVM veranderen zullen wij deze opvolgen. Vanaf 12 maart werken medewerkers van Alklima waar mogelijk thuis. Op kritische afdelingen zijn roulatieschema’s van kracht. Hierdoor is de fysieke personele bezetting minimaal evenals de kans op besmetting.

Thuiswerken tijden COVID19 crisisDirect naar:
Service en support
Telefonisch support
Logistiek
Alklima College
Vragen als ondernemer

Bereikbaarheid verkoopteams

De verkoop binnendienst is via de gebruikelijke kanalen bereikbaar. Via telefoon en of mail kun je hen contacten. Veel van onze binnendienstmensen werken nu vanuit huis. Het kan hierdoor gebeuren dat je iets langer moet wachten dan gebruikelijk.

Ook de verkoop buitendienst is niet langer op pad en werkt vanuit huis. Via diverse online kanalen blijven zij je ook zo goed mogelijk helpen. Je bereikt ze telefonisch als gewoonlijk via +31 78 615 0000 of per e-mail: verkoop@alklima.nl

Service en support

Service ter plekke

Ook onze servicemonteurs werken op een aangepaste manier. Alleen noodzakelijke klussen vinden doorgang. Bij twijfel over gezondheid of veiligheid wordt de servicemonteur niet ingezet. Wel hebben wij uitgebreid de mogelijkheid om op afstand u te helpen. Ook is inbedrijfstellen op afstand mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij de afdeling service. 

Telefonisch support

De telefonisch support van onze service afdeling gaat onverminderd door. Onze mensen zijn gedurende kantooruren bereikbaar 08:30-17:00. Telefoonnummer +31 78 615 0000 of per e-mail: klantenservice@alklima.nl

Logistiek

Hoewel ook onze logistieke dienstverleners ook met dit virus te maken hebben kunnen we momenteel onze leveringen nog gewoon garanderen. Het staat de chauffeurs vrij om leveringen te weigeren indien ze twijfelen aan de impact op hun gezondheid.

Op dit moment zijn onze goederen gewoon beschikbaar zoals je van ons gewend bent.

Alklima College

Alle activiteiten die onder het Alklima College vallen zijn tot nader orde opgeschort dit in lijn met de richtlijnen van het RIVM.

Vragen als ondernemer?

Het kan zijn dat ook bij als ondernemer veel vragen zijn omtrent de huidige bedrijfsvoering. Het FME heeft een FAQ waar veel vragen worden beantwoord.

Lees meer over:

Misschien ook interessant

  • 3 min. leestijd
    Webselectie ENK software en Syntess op website Alklima
  • 3 min. leestijd
    Mitsubishi Electric of Mitsubishi Heavy Industries? Dit is het verschil