• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Installateur

Alklima College brengt gratis webinars in juni

Van producttraining tot volledige MBO-opleiding: Alklima College helpt jou voorop te lopen in je vak. Fysieke trainingen in ons opleidingscentrum zitten er even niet in. Maar dat betekent niet dat je jouw kennis niet op peil kan houden.Met twee inspirerende webinars helpt Alklima College je up-to-date te blijven van actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied. Let wel er is een beperkt aantal plaatsen!

09 juni 2020: warmtepomp

Webinar Lucht-/water warmtepomp voor installateurs

Op dinsdag 9 juni 2020 organiseert Alklima College een gratis webinar voor installateurs, met als thema Lucht-/water warmtepompen. Het webinar begint om 13.00 uur en zal rond 15.00 uur eindigen. Reserveren is vrijblijvend, dus schrijf je nu alvast in

De lucht-/water warmtepomp heeft een hoge vlucht genomen. Niet gek omdat verwarmen met een warmtepomp vele voordelen biedt.

In deze webinar leer je meer over de installatie, switch-instellingen, opstellingsvoorwaarden, leidingwerk en veel meer. Ook maak je kennis met de nieuwste Mitsubishi Electric Ecodan systemen. Een webinar voor iedereen die al warmtepompen installeert of hier meer over wil weten.

Schrijf nu in!
Webinar Alklima

.

11 juni 2020: HVRF

Webinar Hybride VRF: technologie voor de toekomst

Op donderdag 11 juni 2020 organiseert Alklima College een gratis webinar over Hybride VRF. Dit webinar begint om 13.00 uur en zal rond 15.00 uur eindigen. Ook voor deze webinar geldt dat reserveren vrijblijvend in. Schrijf je dus snel in!

Hybride VRF (HVRF) combineert de voordelen van VRF-systemen met die van watergedragen oplossingen. Dat resulteert in zeer energie-efficiënte systemen die heel veel comfort bieden. En in het geval van City Multi HVRF R2 ook nog eens gelijktijdig koelen en verwarmen met een uniek 2-pijpssysteem. Maar HVRF brengt heel veel meer dan dat. In deze webinar leer je meer over de werking, inzetbaarheid, toekomstbestendigheid en de planning van een HVRF systeem.

Reserveer webinar HVRF
Alklima HVRF webinar
Lees meer over: