• Datum
  • Leestijd 1 minuut
  • Doelgroep Adviseur, installateur

Alklima breidt MXZ-serie multi-inverter buiten-units verder uit

Multi-split-systemen bieden als voordeel dat op één buiten-unit twee of meer binnen-units zijn aan te sluiten. Op die manier blijft de benodigde opstelruimte voor de koelcapaciteit beperkt en kan ook op energieverbruik worden bespaard.

8 kW-unit voorzien van R32 koudemiddel

Om de voordelen nu nog breder toegankelijk te maken voor de consumenten- en utiliteitsmarkt, heeft Alklima het bestaande MXZ-programma verder uitgebreid. De uitbreiding betreft een 8 kW-unit die voorzien is van R32 koudemiddel.

De MXZ multi-split warmtepomp inverter systemen van Mitsubishi Electric onderscheiden zich door hun energiezuinige werking en esthetisch fraaie uitvoering. Dankzij de inverter-warmtepomptechnologie kan met de units worden voorzien in een koel- én warmtevraag voor een betreffende ruimte.

De MXZ-serie is uitgevoerd met Cleaning Free Technology waardoor bij vervangingsprojecten de bestaande R22-leidingen kunnen worden hergebruikt. Tot de overige functionaliteiten van de serie behoren de Auto Change-over-functie, uitgebreide zelfanalyse en storingsmeldingen alsook een nachtverlagingsmodus. De MXZ-units kunnen worden gecombineerd met 2 – 4 verschillende binnen-units.

Lees meer over: