Modulaire E-Chiller

Ruimte besparen met modulaire chillers

Om gebouwen en vooral processen gecontroleerd te koelen is de e-serie Chillers de perfecte oplossing die tegemoetkomt aan striktere eisen. De modulaire constructie garandeert de juiste en flexibele oplossing. De reeks bestaat uit een ‘alleen koelen’ of ‘koelen/verwarmen’. Op aanvraag is ook een uitvoering ‘alleen verwarmen’ beschikbaar.

Efficiënt, modulair en compact 

De ruggengraat van de Mitsubishi Electric-chillers vormt de uiterst efficiënte compressortechnologie uit onze City Multi VRF-systemen. Samen met een geavanceerde inverter en geoptimaliseerde regeling is er de zekerheid van een uitzonderlijke efficiëntie in combinatie met een breed werkingsgebied. Tot zes individuele eenheden van 90 kW elk kunnen met elkaar verbonden worden d.m.v. een externe header (levering derden) tot maximaal 540 kW systeemcapaciteit. In één lijn of tegenover elkaar met een opening van slechts 90 cm voor servicedoeleinden. Deze modulaire opbouw maakt maatwerk makkelijk, vermindert de installatieruimte en vereenvoudigt transport en plaatsing.

Chillers met innovatieve eigenschappen

Er zijn tal van innovaties waarmee deze chiller zich positief onderscheidt in de markt. Zo is elke 90 kW-module uitgerust met twee moderne Scroll-compressoren die door DC-inverters worden aangestuurd. Dit resulteert in een capaciteit van acht tot honderd procent per module. Daarnaast zijn beide koelcircuits voor een nauwkeurige besturing elk uitgerust met drie onafhankelijk van elkaar gecontroleerde invertergestuurde gelijkstroomventilatoren. Dit bespaart energie en optimaliseert de systeemefficiëntie.

Modulaire chillers van Mitsubishi Electric

  • Koelen en/of verwarmen
  • Uiterst efficiënte compressortechnologie uit de City Multi VRF-systemen
  • Zeer flexibele, modulaire constructie

Ontdek modulaire chillers van Mitsubishi Electric