Kies een binnen-unit met de juiste filtertechniek

Filtertechniek

Kies een binnen-unit met de juiste filtertechniek

Waar moet je op letten bij het selecteren van een binnen-unit en het bijbehorende of optionele type luchtfilter? Lees verder om erachter te komen welke soort het beste bij jouw toepassing past.

Air Purifying Filter

Dit filter heeft een sterk antibacterieel en geur-neutraliserend effect. Oppervlakte van het filter is vergroot door de 3D Waved structuur. Hierdoor is er meer filteroppervlakte beschikbaar en is de efficiëntie van het filter vergroot.

Nano-Platinum Filtertechniek

(MSZ-EF serie)

Nano platinum is een keramisch deeltje. Deze deeltjes zijn opgenomen in het filtermateriaal en geven het filter semipermanente antibacteriële en deodoriserende eigenschappen.

Nano platinum overtreft de prestaties van catechine (een bioflavonoide die voorkomt in groene thee). Het Nano platinumfilter gebruikt deze stof niet alleen om de luchtkwaliteit te verbeteren maar ook om bacteriën en virussen te elimineren. Dit luchtfilter heeft een semipermanent effect, zelfs nadat het met water is gespoeld.

Zilver Geïoniseerd Luchtfilter

(Optioneel)

Het ionisatiefilter zorgt ervoor dat de concentratie negatieve ionen vermeerderd zodat de vervuilers (positieve ionen) zich meer en meer aan elkaar hechten en neerslaan in het filter door middel van elektrisch geladen delen voor een maximale antibacteriële luchtreiniging.

Plasma Quad Plus

(MSZ-LN serie)
Plasma Quad Plus is op plasma gebaseerde filtertechniek voor het effectief verwijderen van 6 soorten luchtvervuiling binnenhuis.