IT Koeling

IT Koeling met hoge voelbare koelcapaciteit 

Mitsubishi Electric heeft voor het koelen van computerruimtes, laboratoria, technische ruimtes en serverkasten verschillende hoogwaardige varianten ontwikkeld. Met de overname van Climaveneta en RC-groep wordt het aanbod de komende tijd nog eens aanzienlijk uitgebreid. Een breed gamma van lucht- en watergekoelde, invertergestuurde systemen met schroef- en scrollcompressoren maakt intelligente gebruik van de afvalwarmte van het datacenter beschikbaar voor comfortverwarming en omliggende toepassingen.

Vermogengestuurde oplossingen

In het moderne bedrijfsleven behoort het garanderen van de bedrijfszekerheid van de servers tot een van de belangrijkste vereisten. Dit is direct verbonden met de betrouwbaarheid van de IT-koelinstallaties die gedurende de volledige levensduur aan de TIER IV-standaards moeten voldoen. Onze koeltechnische systemen zijn ontworpen voor een constante werking met minimale temperatuurschommelingen. Constante wateruitgangstemperaturen over het volledige bereik zijn gegarandeerd door het gebruik van vermogengestuurde oplossingen. Vanzelfsprekend voldoen zij aan de vereisten van de Ecodesign-richtlijnen (EU)2016/2281 en (EU)2015/1095.

Mitsubishi Electric IT Koeling 

In comfort klimaatregeling speelt naast de betrouwbare productie van koud en warm water vooral de energie-efficiëntie in deellast een grote rol. Mitsubishi Electric-producten voor comfort klimaatregeling voldoen en overtreffen niet alleen de vereisten van de Ecodesign-richtlijn (EU) 2016/2281 voor 2018, maar voldoen al deels aan de vereisten die vanaf 2021 gelden. De Mitsubishi Electric IT Cooling-systemen zijn voor dit gewijzigde bereik uitgerust voor optimale energie-efficiëntie en dit zowel in vollast als in deellast. Energiebesparende oplossingen zoals systemen met Free-Cooling of warmterecuperatie behoren standaard tot het productaanbod. Bovendien kunnen we met specifieke toebehoren de IT Koeling optimaal afstemmen op de individuele eisen van de gebruiker.

Mitsubishi Electric IT Koeling

  • Voor serverruimtes, MER/SER en datacenters 
  • Uiterst stabiel en betrouwbaar
  • Uitgebreid assortiment

Ontdek oplossingen voor IT Koeling