Comfortabel wonen met de Room Airconditioners (RAC)

Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort. De airco’s met een vermogen van 1,5 tot 12 kW zijn daarom de excellente keuze voor verwarming, koeling, frisse lucht en ontvochtiging van alle ruimtes waarin geleefd wordt. Van woonkamer en slaapkamer tot serre en werkkamer.

Red Dot Award 

Juist omdat de RAC ontworpen is voor persoonlijke leef- en werkomgevingen, is extra aandacht besteed aan het design en fluisterstille prestaties. Deze hoge kwaliteit is bekroon met een Red Dot Award voor de voor Kirigamine Zen kamerairconditioning, een van de fraaiste modellen dankzij zijn minimalistische, elegante vormgeving. Met een geluidsniveau van slechts 21 dB(A) is de  wandunit bovendien de stilste in zijn klasse. Dit wandmodel is voorzien van het hoogwaardige Nano Platinumfilter dat niet alleen stof maar ook pollen en nare geurtjes uit de lucht filtert. De bijbehorende, luxueuze infrarood afstandsbediening is eenvoudig in gebruik en bedient verschillende functies, zoals een weektimer, temperatuurinstelling, vier programma's per dag en nachtverlaging. Dit zorgt voor zeer individuele instellingen, een groot gebruikscomfort en laag energieverbruik.

Mitsubishi Electric Airconditioning

Lees ook meer over onze duurzame warmtepompen voor thuis

Ecodan is speciaal gemaakt voor comfortabel wonen. In een rijtjeshuis of appartement. Villa of vakantiewoning. Zorgflat of aanleunwoning. Het leven is een stuk aangenamer met een binnenklimaat waarin je je thuis voelt.

Lees hier meer over warmtepompen