cassette-unit - MLZ-KP

Breng balans in je leven met deze casette-unit

Naast het uitgebreide assortiment van wand- en vloerunits heeft Mitsubishi Electric ook plafondmodellen voor airconditioning in huis. De stille cassette-unit heeft een beperkte inbouwhoogte van slecht 185 mm waardoor de unit in vrijwel elk verlaagd plafond toepasbaar is. Alleen het rooster is zichtbaar aan de onderzijde van het ­plafond waardoor de unit onopgemerkt een comfortabel binnenklimaat creëert. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu sport, werkt, woont of slaapt.Slanke behuizing

De nieuwe units zijn dankzij de slanke behuizing van slechts 185 mm hoog ­eenvoudig te installeren, zelfs wanneer er maar beperkte ruimte beschikbaar is door ondiepe ver­laagde plafonds. Daar komt bij dat er ook niet langer ruimte in het verlaagde plafond hoeft te ­worden gereser­veerd voor onderhoud.

Optimale luchtverdeling

Een krachtige ventilator, in combinatie met een uitblaas boven en onder, regelt een optimale luchtverdeling. De dubbele uitblaas zorgt voor een ­comfortabel klimaat met een gelijke temperatuur­ver­deling in de gehele ruimte.

Luxe afstandsbediening

De bijbehorende afstands­bediening is eenvoudig in ­gebruik en bedient verschillende functies, zoals een aan-/uit- of weektimer, temperatuur­instelling of wide vane. Zo is er altijd een ­instelling die bij jouw ­gebruikscomfort past. Tegelijkertijd blijft je energiegebruik laag.

Specificaties Cassette-unit (MLZ-KP)

Checkmark Subtiel weggewerkt in het plafond
Checkmark Een geluidsniveau van slechts 27 dB(A)
Checkmark De kwaliteit van Mitsubishi Electric tegen een voor­delige prijs
Checkmark Beschikbare vermogens van 2,5 kW - 5,0 kW
Checkmark Combineer meerdere binnendelen op een buitendeelOnze cassette-unit is zo stil en gaat helemaal op in ons interieur. We vergeten bijna dat we deze unit hebben.

Joanna Weeda

Neem vandaag contact op met een installateur.

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Ben je benieuwd naar de andere units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Basislijn (MSZ-HR)Standaardlijn (MSZ-AP), Diamondlijn (MSZ-LN) of de Vloerlijn (MFZ-KT).