Airconditioning kinderkamer

Diamondlijn - MSZ-LN

Breng balans in je leven met deze wand-unit

Mitsubishi Electric Diamondlijn MSZ-LN A+++

De Diamond wandunits (MSZ-LN) van Mitsubishi Electric brengen stijl, kleur en hoogstaand comfort naar ieder interieur. De innovatieve techniek gecombineerd met uiterst energie-efficiënte werking maken de Diamond-serie tot de meest vooraanstaande en luxe airconditioningunits verkrijgbaar. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.Bekijk de video voor een snelle introductie

Naar videoDubbele uitblaaslamellen

De tweevoudige uitblaaslamellen sturen verschillende luchtstromen aan, in twee richtingen. Iedere lamel werkt afzonderlijk, waardoor een betere verspreiding van de lucht mogelijk is of waardoor één toestel twee verschillende zones kan opwarmen.

Uitblaaslamellen Mitsubishi Electric Diamondlijn MSZ-LN

3D i-see Sensor

De 3D i-see Sensor brengt de omgeving in beeld en laat de unit anticiperen op veranderingen in een ruimte. Detectie van personen én hun precieze positie zorgen niet alleen voor energiebesparing. Deze informatie wordt ook verwerkt om het hoogst haalbare en gewenste comfort te realiseren. En zelfs als je verplaatst of er meerdere personen in de ruimte zijn wordt deze instelling op individueel niveau behouden.

3D i-see Sensor

Japans vakmanschap

De Diamond wandunits brengen stijl, kleur en hoogstaand comfort naar ieder interieur. De verfijnde Japanse afwerking, van de textuur tot lakproces, maken het uiterlijk perfect in balans.

Afwerking Mitsubishi Electric Diamondlijn MSZ-LN

De stilste stille stand volgens de consumentenbond

Met slechts 19 dB bieden we één van de stilste units aan op de markt. Ter vergelijking: het geluidsniveau in een rustige kamer bedraagt 40 dB. De units werken zo goed als geruisloos en zijn perfect voor welke binnenruimte dan ook. Zo kun je in de zomer met het raam dicht slapen, en is een goede nachtrust gegarandeerd. Een stille binnen-unit staat immers garant voor een onverstoord comfort.

Bekijk de volledige test op de site van De consumentenbond.

Aironditioning afstandsbediening infrarood

Hoogstaande filtertechnologie

Het binnenste van de unit verbergt meer. En juist dat wat je niet ziet kan essentieel zijn. Denk aan microscopisch kleine deeltjes, bacteriën, virussen, allergenen en schimmels. Je ziet ze niet, maar zweven binnenshuis volop in de lucht. Een airco uit de Diamond-lijn reinigt de lucht grondig. Onder de kap bevindt zich het zeer krachtige Plasma Quad Plus filter. Dit tweetraps plasmafilter elimineert met elektrische ontlading de kleinste deeltjes, maakt virussen en bacteriën onschadelijk en verwijdert nare geurtjes uit de lucht.

Plasma Quad Filter MSZ-LN

Perfect bij ieder interieur

De kleur Ruby Red match excentrieke interieurs. Onyx Black matcht perfect met donkere accenten of creëert een elegant contrast. Natural White en Pearl White geven keus in witte uitvoeringen. Welke kleur je ook kiest, ze hebben allemaal de unieke hoogwaardige afwerking die je verwacht.

Kleuropties Mitsubishi Electric Diamondlijn MSZ-LN

Controleer je binnenklimaat tot in de puntjes met de MEL Cloud App

De modellen van Mitsubishi Electric zijn voorzien van wifi. Zo kun je vanaf je smartphone of tablet in een handomdraai elke binnenunit apart instellen. Je werkkamer op het zuiden heeft immers een andere klimaatbehoefte dan de slaapkamer van je kind op het noorden. Bovendien kun je er allerlei slimme informatie op aflezen.

App Store Logo  Google Play Logo

Man bedient airconditioner met MELCloud

Beknopte specificaties MSZ-LN

Checkmark Verkrijgbaar in 5 verschillende capaciteiten van 1,7 tot 7.1 kW koelvermogen

Checkmark Directe of indirecte luchtstroom

Checkmark Dubbele uitblaaslamellen, voor zelfde temperatuur in hele vertrek

Checkmark Wifi voor bediening met smartphone of tablet

CheckmarkPlasma Quad Plus filter

CheckmarkVerkrijgbaar in zwart, rood, natural white en pearl whiteWij kozen voor een airconditioner die onze woonkamer met groot oppervlak en hoog plafond gemakkelijk kon koelen. Omdat deze diamond modellen niet alleen mooi, maar ook krachtig zijn hebben we ervoor gekozen deze als eyecatcher midden op de muur te hangen. We genieten er elke dag van en gebruiken deze tegenwoordig ook om te verwarmen.

Dirk Arensman
Dirk Arensman

Vind een installateur bij jou in de buurt

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Animatie man zoekt op dealerlocator installateur airconditioning

Ben je benieuwd naar de andere wand-units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Basislijn (MSZ-HR)Standaardlijn (MSZ-AP), of de Designlijn (MSZ-EF).