Vloer-unit - MFZ-KT

Breng balans in je leven met deze vloer-unit

De vloer-units (MFZ-KT) van Mitsubishi Electric brengen hoogstaand comfort naar ieder interieur. Deze stille vloer-unit biedt een zeer hoog comfort dankzij de oriëntatie van de luchtstromen die verschillen in koel- of verwarmingsmodus voor een optimaal resultaat. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu werkt, speelt, leest of slaapt.Optimale luchtstroom door lage plaatsing

Met de Multi-Flow Vane-functie kan de luchtstroom door twee nieuw vormgegeven uitblaaslamellen aan jouw behoefte worden aangepast. Door de lage plaatsing in combinatie met de snelle verwarmingsmodus blaast de unit een deel van de lucht naar beneden om de lucht opnieuw te verwarmen zodat de kamer nog sneller wordt verwarmd. En ook niet onbelangrijk: door de lage plaatsing gaat de unit volledig op in het interieur. 

Afstandsbediening

De bijbehorende afstands­bediening is eenvoudig in ­gebruik en bedient verschillende functies, zoals een aan-/uit- of weektimer, temperatuur­instelling of multi-flow. Zo is er altijd een instelling die bij jouw gebruikscomfort past. Tegelijkertijd blijft je energie­gebruik laag.

Een gezond binnenklimaat

De vloer-unit is standaard voorzien van een lucht­zuiverings- en V-blokkeer zilver-geïoniserend filter. Het V-blokkeerfilter met antivirus­werking kan dankzij de elektrostatische werking 99% van de virussen en andere schadelijke stoffen zoals bacteriën, schimmels en allergenen uit de lucht filteren.

Specificaties vloer-unit (MFZ-KT)

Checkmark Lage plaatsing waardoor de unit opgaat in je interieur
Checkmark Een geluidsniveau van slechts 19 dB(A)
Checkmark De kwaliteit van Mitsubishi Electric tegen een voor­delige prijs
Checkmark Geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen nodig
Checkmark Beschikbare vermogens van 2,5 kW - 6,0 kW
Checkmark Combineer meerdere binnendelen op een buitendeelWij zochten een airconditioner die niet opvallend geplaatst zou worden. Vandaar dat we voor de vloer-unit hebben gekozen.

Dave van der Wulp

Neem vandaag contact op met een installateur.

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Animatie man zoekt op dealerlocator installateur airconditioning

Ben je benieuwd naar de andere units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Basislijn (MSZ-HR)Standaardlijn (MSZ-AP), Diamondlijn (MSZ-LN) of de Cassette-unit (MLZ-KP).