Airconditioning EF Thuis/Werk

Designlijn - MSZ-EF

Breng balans in je leven met deze wand-unit

Mitsubishi Electric Designlijn MSZ-EF A+++

Het gestileerde uiterlijk van deze wandunits past perfect in elk modern interieur. Niet voor niets is het ontwerp meerdere malen in de prijzen gevallen. De binnendelen kenmerken zich door een indrukwekkend laag verbruik. Met de compacte afmetingen bespaar je ook nog eens op ruimte. Met deze unit vind je dé balans tussen comfortabel én tegelijkertijd duurzaam wonen. En wordt elke ruimte precies naar wens aangepast voor verschillende doeleinden. Of je nu werkt, speelt, woont of slaapt.Bekijk de video voor een snelle introductie

Naar videoZes fanstanden met geruisloze werking

Het geluidsniveau geldt als stilste in de markt. In de nachtmodus slechts 19dBA, dat is nog zachter dan het geritsel van bladeren! 

Uitstroom Mitsubishi Electric Designlijn MSZ-EF

Winnaar Red Dot Design Award

Juist omdat de RAC-serie ontworpen is voor persoonlijke leef- en werkomgevingen, is extra aandacht besteed aan het design en fluisterstille prestaties. Deze hoge kwaliteit is bekroond met een Red Dot Award voor de Designlijn kamerairconditioning, een van de fraaiste modellen dankzij zijn minimalistische, elegante vormgeving. Dit wandmodel is voorzien van het hoogwaardige Nano Platinumfilter dat niet alleen stof maar ook pollen en nare geurtjes uit de lucht filtert.

Logo Reddot Design Award

Afwerking Mitsubishi Electric Designlijn MSZ-EF

Hoogstaande techniek uit Japan

Het toestel combineert Japanse hoogstaande techniek met de eisen van de Europese markt. Door de compacte afmetingen, het indrukwekkend lage verbruik en de uitmuntende prestaties zorgen ze voor een maximum aan plaats- en energiebesparing.

Kirigamine Zen op  Mitsubishi Electric Designlijn MSZ-EF

Luxueuze infrarood afstandsbediening

De bijbehorende afstandsbediening is eenvoudig in gebruik en bedient verschillende functies, zoals een weektimer, temperatuurinstelling, vier programma’s per dag en nachtverlaging. Dit zorgt voor zeer individuele instellingen, een groot gebruikscomfort en laag energieverbruik. 

De airconditioning wand-units kunnen communiceren met het wifi-netwerk van je woning. Via een handige app heb je controle over het klimaat in alle kamers. Zo kan je voordat je 's avonds thuis komt je slaapkamer koelen (of verwarmen) naar jouw meest comfortabele temperatuur. 

Airconditioning infrarood afstandsbediening

Perfect bij ieder interieur

Door het strakke design garanderen deze units een harmonieuze integratie in de ruimte. De Designlijn (MSZ-EF) is beschikbaar in 3 verschillende kleuren:

  • Hoogglans zwart
  • Mat zilver 
  • Hoogglans wit
Kleuropties Mitsubishi Electric Designlijn MSZ-EF

Controleer je binnenklimaat tot in de puntjes met de MEL Cloud App

De modellen van Mitsubishi Electric zijn voorzien van wifi. Zo kun je vanaf je smartphone of tablet in een handomdraai elke binnenunit apart instellen. Je werkkamer op het zuiden heeft immers een andere klimaatbehoefte dan de slaapkamer van je kind op het noorden. Bovendien kun je er allerlei slimme informatie op aflezen.

App Store Logo  Google Play Logo

Man bedient airconditioner met MELCloud

Beknopte specificaties

CheckmarkVerkrijgbaar in 6 verschillende capaciteiten van 1.8 tot 6.1 kW koelvermogen
Checkmark 6 geruisloze fanstanden
Checkmark I-save: je favoriete instellingen bewaar je simpel
Checkmark Nano platium filter: anti-bacterieel en deoderiserend
Checkmark Uitgebreide instellingen en wifi
Checkmark In de kleuren: grijs, wit, zwartMijn zwarte design-unit zorgt ervoor dat ik op hete dagen liever werk op mijn zolderkamer met plat dak, dan dat ik in de tuin zit weg te smelten.

Jobien Kruijthoff
Jobien Kruijthoff

Vind een installateur bij jou in de buurt

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Animatie man zoekt op dealerlocator installateur airconditioning

Ben je benieuwd naar de andere wand-units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Basislijn (MSZ-HR)Standaardlijn (MSZ-AP), of de Diamondlijn (MSZ-LN).