Airconditioner HR Slapen/Ontwaken

Basislijn - MSZ-HR

Breng balans in je leven met deze wand-unit

Mitsubishi Electric Basislijn MSZ-HR A++

De stijlvolle HR wand-units van Mitsubishi Electric zorgen voor optimaal comfort in de woon, werk- of slaapkamer. Voor een comfortabele en effectieve werking worden de units hoog aan de wand geplaatst. Met het zeer hoge rendement en de premium kwaliteit van Mitsubishi Electric kies je ook nog eens voor een duurzame oplossing. Beter voor het milieu én je portemonnee.Stil en compact

De modellen van Mitsubishi Electric behoren tot de stilste op de markt. Deze unit kan door de compacte afmetingen ook geplaatst worden boven deuren en ramen en zijn geschikt voor gebruik in elke woonruimte.

Open vane Mitsubishi Electric Basislijn MSZ-HR

Een gezond binnenklimaat

De airco koelt niet alleen, hij heeft ook een luchtreinigingsfilter. Reinigen en controleren is eenvoudig: je demonteert het filter in een handomdraai.

Organisch ontwerp

Deze unit met strakke vormgeving en organisch ontwerp is gemaakt om kleine tot middelgrote ruimten te verwarmen of te koelen. Het model is voorzien van een soepele, vlakke paneelafwerking. De luchtinlaat aan de bovenkant verbetert niet alleen de esthetiek. Het maakt het apparaat fluisterstil omdat het warmtewisselaargebied volledig bedekt is.

Voorzijde Mitsubishi Electric Basislijn MSZ-HR

Beknopte specificaties MSZ-HR

CheckmarkGeschikt voor kleine en middelgrote ruimte
CheckmarkVoor montage hoog aan de wand (zelfs plaatsing boven deur of raam mogelijk)
CheckmarkGeen ingrijpende bouwkundige aanpassingen
CheckmarkEcono Cool en Hygiënelabel
Productbladen Mitsubishi Electric Basislijn MSZ-HR

We hebben ervoor gekozen om 5 van deze compacte units in ons huis te plaatsen. Ze passen makkelijk op de kinderslaapkamers! De afgelopen twee zomers hebben de kinderen heerlijk geslapen. Daardoor wij ook!

Marian van der Wulp
Marian van der Wulp

Vind een installateur bij jou in de buurt

Het is aan een professioneel installatiebedrijf om de situatie ter plaatse te komen bekijken en daarna de berekening te maken, rekening houdende met de individuele behoeften. Op die manier wordt dan de passende unit geselecteerd en aangeboden. Nergens is individuele beleving zo belangrijk als in je eigen huis. Logisch dus dat de RAC-serie naast kwaliteit en duurzaamheid alles in zich heeft voor optimale instellingsmogelijkheden en comfort.

Animatie man zoekt op dealerlocator installateur airconditioning

Ben je benieuwd naar de andere wand-units van Mitsubishi Electric? Bekijk dan nu de Standaardlijn (MSZ-AP), Designlijn (MSZ-EF) of de Diamondlijn (MSZ-LN).