Voor het onderwijs

Duurzame energie is een hot item. Ook in het onderwijs. Van basisschool tot universiteit. Vanwege de brede maatschappelijke klimaatdiscussie. Of omdat er op het schooldak zonnepanelen komen te liggen. Of omdat er thuis een warmtepomp wordt geïnstalleerd. Duurzame, gasloze technologie gaat juist de jongste generatie aan.

Basisschool

Speciaal voor de bovenbouw van de basisschool zijn we een leuk lespakket aan het ontwikkelen. Met een grappige film, een superleuke quiz en veel interessante informatie voor een spreekbeurt. Binnenkort kun je dit pakket hier downloaden.

Voortgezet onderwijs

Een profielwerkstuk maken over duurzame energie of voor Techniek een van onze specialisten uitnodigen voor een lezing over de werking van een warmtepomp? Dat kan allemaal via Alklima College. Vooral op technasia worden we vaak gevraagd, maar ook in het mbo hebben we een goed verhaal te vertellen.

Hbo en (technische) universiteit

We delen de kennis van onze hoogwaardige technologie graag met de innovators van de toekomst. Daarom geven we regelmatig lezingen en (werk)colleges op hogescholen zoals HTS en HIT-opleiding, en (technische) universiteiten.

Aanvragen en kosten

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remco Onder de Linden, 078 – 615 00 00 of ronderdelinden@alklima.nl.

Ons doel is onze kennis en ervaring te delen bij alle leveranciers, adviseurs, installateur en eindgebruikers. Ons einddoel is een duurzaam energiegebruik

Remco Onder de Linden Sr. Opleidings- en kennis coördinator