Bewonerscommunicatie

Vragen en antwoorden

In veel nieuwbouw- of renovatieprojecten wordt de duurzame technologie van Mitsubishi Electric geïnstalleerd. Logisch dat je als gebruiker daar vragen over hebt. Is de nieuwe installatie echt zo zuinig? Hoe geluidsarm is de unit die buiten hangt? En krijg je het nog voldoende warm in huis als het buiten hard vriest? 

Alklima College geeft de antwoorden

Alklima College zorgt dat je al deze technische vragen niet aan de aannemer, installateur, of woningcorporatie hoeft te stellen. We organiseren namelijk in overleg met hen voorlichtingsbijeenkomsten waarin allerlei onderwerpen in klare taal aan de orde komen. Het kan zijn dat je daarvoor wordt uitgenodigd op ons hoofdkantoor in Alblasserdam, maar meestal gebeurt dit op een locatie in je wijk of woonplaats.  

Inschrijven en kosten

Deze voorlichting is helemaal gericht op het systeem dat bij jou in je woning of appartement wordt geplaatst. Daarom zijn alleen jij en je buurt- of medebewoners uitgenodigd. Uiteraard ontvang je bij het systeem ook nog een gebruikershandleiding. Woon je in een koophuis, dan is het verstandig om zelf of via een eventuele Vereniging van Eigenaren ook een onderhoudscontract af te sluiten. In een huurhuis doet de woningcorporatie of andere gebouweigenaar dat.

Mitsubishi Electric-voorlichting

  • In normale mensentaal alle techniek uitgelegd
  • Alles over de voordelen van volledig elektrisch, dus gasloos
  • Inschrijving via de aannemer, installateur, of woningcorporatie