Trainingen

Alklima trainingen

Voor al onze oplossingen heeft het Alklima College trainingen georganiseerd. Zo kun je je verregaand verdiepen en uitgroeien tot een echte specialist. De trainingen duren soms een dag of dagdeel en ze zijn altijd een combinatie van theorie en praktijk. Daarom kom je ook naar ons trainingscentrum op ons hoofdkantoor in Alblasserdam, waar alle systemen staan opgesteld.

Bekijk alle colleges

Maatwerk in trainingen

Daarnaast biedt Alklima College ook trainingen op maat, vooral geschikt voor de grotere installatiebedrijven die groepen van monteurs tegelijk wil trainen. Of verschillende onderdelen uit het bestaande trainingsaanbod wil combineren. Deze maatwerktrainingen kunnen plaatsvinden in het trainingscentrum bij Alklima of in-house bij de installateur of adviseur. 

Training op maat

Ben jij opzoek naar een training of workshop? Maar ontbreekt jouw gewenste training? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen de inhoud van de training bepalen.

Vraag je training op maat aan!

Ons hogere doel is een duurzaam energiegebruik. Daarvoor is het hard nodig dat we allemaal, leverancier, adviseur, installateur en eindgebruiker, onze kennis en ervaring delen.

Remco Onder de Linden senior coördinator training, opleidingen en kennisdeling