• Datum
  • Leestijd 2 minuten

Een mooie airco die past in jouw interieur

Als je aan een airco denkt, denk je misschien al snel aan een lelijke vergeelde kast aan de muur van je woon- of slaapkamer. De wandunits van Mitsubishi Electric koelen en verwarmen energiezuinig kleine tot middelgrote ruimtes in huis. Maar daarnaast hebben ze bij Mitsubishi Electric ook gedacht aan de vormgeving. Ga je voor een compacte en plaats besparende wandunit of kies je voor een model dat je kunt integreren in je plafond? Of voor een strakke airco in een kleur die past bij jouw interieur?


Geschreven door: Nils - Aircoach Mitsubishi Electric

Techniek in zijn mooiste vorm

Deze units zorgen in alle omstandigheden voor een optimaal en energie-efficiënt binnenklimaat. En omdat ze in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, vormen ze steeds een harmonieus geheel met de ruimte waarin ze zijn opgesteld. De gestroomlijnde wandunits stralen raffinement en kwaliteit uit én zijn daarnaast ook mooi om te zien. De wandunits zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar en passen daarmee in een modern interieur. Mitsubishi heeft verschillende airconditioning lijnen: techniek in zijn mooiste vorm!

Mooie airco's op een rij

Diamond-lijn

De airco wandunits uit de Diamond-lijn van Mitsubishi Electric zijn speciaal ontwikkeld voor unieke en stijlvolle interieurs. Ze zijn beschikbaar in vier verschillende varianten: Ruby Red, Onyx Black, Pearl White en Natural White. De units worden vergezeld van even luxueuze bedieningen, in dezelfde kleuren en uitvoering als de units. Mooi en duurzaam gaan bij Mitsubishi Electric hand in hand, want de energie-efficiëntieklasse van de units uit de Diamond-lijn gaan tot A+++

Design wandunit

Alle design wandunits hebben een eenvoudig design passen perfect in elk modern interieur. En omdat ze in drie kleuren verkrijgbaar zijn, vormen ze steeds een harmonieus geheel met de ruimte waarin ze zijn opgesteld. De gestroomlijnde wandunits stralen raffinement en kwaliteit uit. Door de compacte afmetingen, het indrukwekkend lage verbruik en de uitmuntende prestaties, zorgen ze voor een maximum aan plaats- en energiebesparing.

Standaard-lijn

De compacte wandunit uit de Standaard-lijn is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Dankzij de compacte afmetingen sluit het apparaat naadloos aan op elk interieur. De wandunits uit de Standaard-lijn is alleen verkrijgbaar in de kleur wit. Houd je niet van wit of past dat niet in je interieur, dan kun je ook kiezen voor de Designer-lijn of de Diamond-lijn.

Airco in mooi interieur

Eventueel is het ook mogelijk om de Standaard-lijn airco’s te laten wrappen of spuiten. Veel design bedrijven doen dit. Zo kun je ‘m in één andere kleur laten wrappen of spuiten, maar bijvoorbeeld ook laten bestickeren voor een kinderkamer.

AR-app voor airco en warmtepompenTHUIS app

Wil je weten hoe de units van Mitsubishi Electric staan in jouw woonkamer of slaapkamer? Download dan de Mitsubishi Thuis app waarmee je de units virtueel bij jou aan de wand plaatst.

Lees meer over: