Werken bij Alklima

Werken bij Alklima - Mitsubishi Electric

Commercieel Project Engineer

Samen met de collega’s van de buitendienst zoek je steeds naar de technisch, bouwkundig en financieel meest gunstige oplossing voor de klant. En dat is niet altijd de oplossing die de installateur uitvraagt. Of het nu voor een bestaand kantoor is, een groot hotel of een andere toepassing. Van simpele split systemen tot uitdagende configuraties met City Multi VRF-systemen waarbij jouw input van groot belang is. 

Consultant West

Steeds meer eindgebruikers herkennen in de warmtepomp de ideale duurzame oplossing voor verwarming, koeling en warm tapwater. De technisch adviesbureaus, aannemers, architecten en projectontwikkelaars zijn nog niet altijd even vertrouwd met de integratie van deze technologie. Terwijl het juist in de ontwerpfase van belang is om duidelijk zicht op het totaalconcept te hebben. Ben jij onze nieuwe Consultant West?

Technische ondersteuning binnendienst

Altijd in de techniek willen werken, maar dan op kantoor? Dan hebben wij een leuke baan voor je. Dagelijks zijn klanten bezig met onze installaties van Mitsubishi Electric. Meestal gaat dat goed. Maar soms hebben ze onze hulp nodig. Als technische ondersteuning binnendienst zorg jij ervoor dat onze klanten – wanneer ze er even niet uitkomen – kunnen rekenen op directe ondersteuning op afstand. Daarbij zorg jij ervoor dat onze klanten snel weer verder kunnen met hun werk.  

Overige openstaande vacatures

Service onderhoudsmonteur regio west

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Technisch

Check de vacature

Technisch trainer

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Technisch

Check de vacature

Junior servicetechnicus regio west

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Technisch

Check de vacature

Content coördinator

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Marketing & communicatie

Check de vacature

Medewerker orderverwerking

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Commercieel

Check de vacature

Telefoniste/ Receptioniste

Plaats: Alblasserdam

Discipline: Office Support

Check de vacature

Stagiairs

Plaats: Alblasserdam

Check de vacature

Bij Alklima staan we voor autonomie, verantwoordelijkheid, respect, professionaliteit en samenwerking. We gaan samen voor het duurzame succes!

Sabine HR-adviseur

Wordt service onderhoudsmonteur bij Alklima!

Bekijk de interessante video over functie service onderhoudsmonteur bij Alklima.

Maak kennis met Alklima

KNVB Duurzaamheidspartner

Mitsubishi Electric, één van ’s werelds toonaangevende namen op het gebied van productie van warmtepompen en airconditioners. Mitsubishi Electric verbindt zich voor minimaal twee seizoenen aan de KNVB De Groene Club. Mitsubishi Electric en de KNVB streven ernaar om de volgende stap te zetten in het verder en sneller verduurzamen van alle amateurclubs in Nederland.

De KNVB starten in 2017 'De groene club'. De Groene club is een onafhankelijke club die verenigingen helpt en ontzorgt in het verduurzamingstraject.

Afdelingen bij Alklima

Binnen Alklima staat samenwerken met meerwaarde centraal. We gaan samen voor het duurzame succes. Maak via de onderste button kennis met de afdelingen die elke dag voor dit succes zorgen.

Alklima College

Het Alklima College is een van de manieren waarop we onze kennis delen met installateur, adviseur of eindgebruikers. We ontvangen in het trainingslokaal op ons hoofdkantoor in Alblasserdam bijvoorbeeld, monteurs om ze in diverse cursussen en opleidingen de finesses te leren van de Mitsubishi Electric technologie.

Over Mitsubishi Electric Corporation

Al meer dan 90 jaar levert Mitsubishi Electric Corporation hoogwaardige producten aan zakelijke klanten en consumenten wereldwijd uit sectoren als ICT, ruimtevaartontwikkeling en satellietcommunicatie, huishoudelijke elektronische toestellen, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek.

Met ongeveer 135.000 medewerkers haalde het bedrijf op het einde van het boekjaar op 31.03.2016 een geconsolideerde omzet van 38,8 miljard USD. Het bedrijf heeft verkoopafdelingen, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en productievestigingen in meer dan 30 landen. Sinds 1978 wordt Mitsubishi Electric Europe in Duitsland vertegenwoordigd door Mitsubishi Electric.

Benieuwd naar de filosofie van Mitsubishi Electric? Bekijk dan de pagina over Mitsubishi Electric

Alles over Mitsubishi Electric