Werken bij Alklima

Werken bij Alklima

Bij Alklima willen we het iedere dag beter doen. Het team is met ruim 75 gemotiveerde en hardwerkende collega’s actief in Nederland. De één bij ons op kantoor te Alblasserdam, de ander op locatie bij een van onze klanten.

Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ bieden wij advies en begeleiding aan installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouwkolom; bijvoorbeeld op het gebied van BREEAM, nul-op-de-meter-programma’s, en via het Alklima College een geaccrediteerde opleiding voor technisch koelmonteur.

Wij zijn al meer dan 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Naast deze hoogwaardige klimaatsystemen hebben wij een compleet leveringsprogramma.

Alklima groeit. En dat betekent dat we regelmatig vacatures hebben binnen: techniek, logistiek, sales en ondersteunende functies.

Welkom bij Alklima. Een professionele, maar informele cultuur.

Ontdek Alklima als werkgever

Jouw carrière geef je zelf vorm. Of je nu net start of met relevante bagage toe bent aan dé job in een organisatie waar je jezelf echt thuis voelt. Maak kennis, ontdek, groei en werk samen aan jouw carrière, gezamenlijk succes én een duurzamer Nederland.

Neem een kijkje in de keuken bij Alklima. Maak vast kennis met je nieuwe collega's en lees meer over hoe jij jezelf kan ontwikkelen, arbeidsvoorwaarden en bedrijfsonderdelen.

Ontdek Alklima als werkgever
Werken bij Alklima collega's

Over Mitsubishi Electric Corporation

Al meer dan 90 jaar levert Mitsubishi Electric Corporation hoogwaardige producten aan zakelijke klanten en consumenten wereldwijd uit sectoren als ICT, ruimtevaartontwikkeling en satellietcommunicatie, huishoudelijke elektronische toestellen, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek. Met ongeveer 135.000 medewerkers haalde het bedrijf op het einde van het boekjaar op 31.03.2016 een geconsolideerde omzet van 38,8 miljard USD. Het bedrijf heeft verkoopsafdelingen, onderzoeks- en ontwikkelingscentra en productievestigingen in meer dan 30 landen. Sinds 1978 wordt Mitsubishi Electric Europe in Duitsland vertegenwoordigd door Mitsubishi Electric.