Sales support engineer 3d tekeningSamen met de collega’s van de buitendienst zoek jij als Sales Support Engineer steeds naar de technisch, bouwkundig en financieel meest gunstige oplossing voor de klant. En dat is niet altijd de oplossing die de installateur vraagt.

Of het nu voor een bestaand kantoor is, een groot hotel of een andere toepassing. Van simpele split systemen tot uitdagende configuraties met City Multi VRF-systemen waarbij jouw input van groot belang is. Het kan flink puzzelen zijn, want je moet het soms doen met slechts wat summiere gegevens. Of het ontwerp van de architect is dusdanig is dat je met de standaardopstelling niet uit de voeten kunt.

Naast die complexiteit is er ook tijdsdruk: vandaag komt de offerteaanvraag binnen, morgen willen ze al antwoord. Je hebt daarom veel klantcontact, want door doorvragen, ontstaan vaak de beste ideeën. Daarmee breng jij de bal aan het rollen in bijna alle afdelingen van ons bedrijf, van orderverwerking en supply chain tot en met de servicetechnici.

Bekijk hieronder het verhaal van jouw nieuwe collega. Sales Support Engineer Frank vertelt hoe zijn dag eruit ziet.

[tekst gaat door onder video]

Video: het verhaal van Frank

Pas jij als Sales Support Engineer bij Alklima?

Bij Alklima, de importeur van Mitsubishi Electric zijn gedreven professionals altijd welkom. Je komt in een warm team terecht waar deskundigheid en een stap extra zetten belangrijk zijn. Zo proberen we altijd met onze kennis en ervaring iets extra’s toe te voegen aan de vraag die de klant stelt. Waar mogelijk, handel je zaken helemaal zelfstandig af. En waar nodig benut je de kracht van het team om je heen.

Ook belangrijk

Sales support engineer Frank aan het werkAls Sales Support Engineer is je thuisbasis is ons hoofdkantoor in Alblasserdam. Wij delen graag onze kennis met de bouwkolom. Zodat we met elkaar succesvol The Road to All-Electric afleggen. Dat betekent dat je niet alleen bij binnenkomst al veel kennis meebrengt, maar ook blijft meegroeien met alle nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard bieden we je alle kans om hogere of bredere opleidingen te volgen. Verder:

  • Hbo-niveau
  • 40 uur per week
  • Technische, commerciële of andere relevante achtergrond
  • Winstdeling
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en de leukste teamuitjes!

Nog even over onszelf

Als Sales Support Engineer adviseer je over en verkoop je de premium apparatuur van Mitsubishi Electric. Al bijna honderd jaar is Mitsubishi Electric Corporation toonaangevend in allerlei branches, van ruimtevaart en satellietcommunicatie tot huishoudelijke apparaten en klimaat- en verwarmingstechniek. Alklima is al 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ adviseren en begeleiden we installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouw.

Reageren op deze vacature

Is deze functie als je op het lijf geschreven en ben je op korte termijn beschikbaar? Mail dan je motivatie en cv naar Sabine Eindhoven, sollicitatie@alklima.nl. Meer informatie vind je op onze vacaturesite.