Thuis App

De nieuwe airco virtueel aan de muur

Voordat je thuis airconditioning of een warmtepomp laat installeren, wil je natuurlijk eerst weten hoe het staat. Gelukkig hebben we daar iets handigs voor. De Alklima Thuis App. Met deze app zie je het apparaat virtueel aan de muur hangen. Je kunt ermee schuiven. De beste plek zoeken. En hem dan pas definitief laten bevestigen.

Deel het resultaat

Zoek zelf de mooiste plek om het apparaat te bevestigen. En deel de foto eenvoudig met je installateur. Zodat hij hem op de gewenste plek kan installeren. Dat delen doe je met één druk op de knop. Handig hè!

Zoek je een installateur?

Misschien heb je nog geen installateur die jouw airconditioning keurig voor je installeert en bevestigt. Via de app vind je eenvoudig een installateur bij jou in de buurt. En omdat je meteen de foto mee kunt sturen, hoef je hem weinig meer uit te leggen.

Wat vind jij mooi?

De airconditioner is er in verschillende kleuren. Met de Thuis App bepaal je eenvoudig welke kleur het best bij je inrichting past. 

 

Zo werkt het

De Thuis App werkt met AR. Augmented Reality. Dit plaatst een object, bijvoorbeeld een airconditioner, virtueel in een echte omgeving. In dit geval dus jouw huis- of slaapkamer. En zo lijkt het net alsof de installatie er al hangt.

Downloads en documentatie