Vacature Telefoniste / Receptioniste

Dagelijks lopen bezoekers ons kantoor in en uit, van klant tot leveranciers en van bezorger tot sollicitant. Wie begroet deze bezoekers? Onze lachende receptionistes, die maken dat iedereen zich welkom voelt door te begroeten op een persoonlijk niveau. Maar ook telefonisch wordt de wens en taal van onze relatie verstaan.

Ben jij onze nieuwe topper:

Telefoniste / Receptioniste

Met een warme persoonlijkheid

Heb je hier zin in?

Je neemt de inkomende gesprekken aan en verbindt deze op efficiënte wijze door naar de desbetreffende persoon of afdeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationeel beheer van de telefooncentrale en registreer je berichten en geeft deze door aan de desbetreffende persoon. Je bent professioneel en zeer klantvriendelijk om onze relaties te woord te staan en verwelkomt onze bezoekers op gastvrije wijze. Je meldt aanwezigheid van een bezoeker bij betreffende collega of doorverwijzen van bezoekers/klanten naar betreffende persoon of afdeling.

Je onderhoudt front-office (keuken, koffieapparaat, ontvangstruimte, brochure rek) en treed je op als gastheer/-vrouw. Tevens verwerk je inkomende en uitgaande post, boekt inkoopfacturen correct in, ondersteunt de officemanager met facilitaire zaken, verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden en rapporteert aan de Officemanager.

Pas je hierbij?

Je bent een no-nonsense type, (opr)echt, staat open voor verandering, vriendelijk, een harde werker, klant- en resultaatgericht, vakkundig, zelfstandig, communicatief sterk en enthousiast. Kortom, we houden van bevlogen mensen hier. Je hebt een afgeronde MBO opleiding, richting de secretariële/administratieve sector. Je bent beschikbaar voor 40 uur per week. Je woont in de omgeving van Alblasserdam. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en je hebt ervaring met diverse computerprogramma’s. Met je werk- en levenservaring ben je vast goed in het oplossen van allerlei situaties. Bij Alklima, de importeur van Mitsubishi Electric kom je in een warm team terecht waar deskundigheid en een stap extra zetten belangrijk zijn. Natuurlijk, je werkt met veel vrijheid, maar zeker niet in je eentje. Onze successen bereiken en vieren we met elkaar.

Ook belangrijk

Je thuisbasis is ons hoofdkantoor in Alblasserdam. De directe collega’s zijn drie telefonistes/receptionistes. Het is een zelfstandige baan binnen een hecht team waar je deel vanuit maakt. Verder:

  • Mbo-niveau, voorkeur secretarieel/administratief
  • Ervaring als telefoniste/receptioniste
  • 40 uur per week
  • Uiteraard een goed salaris, maar ook een winstuitkering

Nog even over onszelf

Al bijna honderd jaar is Mitsubishi Electric Corporation toonaangevend in de ICT, ruimtevaart en satellietcommunicatie, huishoudelijke apparaten, industriële technologie, energie-, transport- en gebouwentechniek en klimaat- en verwarmingstechniek. Alklima is al 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ adviseren en begeleiden we installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouw.

Reageren

Is deze functie je op het lijf geschreven en ben je op korte termijn beschikbaar?  Mail dan je motivatie en cv naar Sabine Eindhoven, sollicitatie@alklima.nl. Meer informatie vind je op alklima.nl.

Bij Alklima staan we voor:

- Autonomie
- Verantwoordelijk
- Respect & professionaliteit
- Samenwerking