MSZ-HR35 VF
MSZ-HR35 VF
De stijlvolle HR wand-units van Mitsubishi Electric zorgen voor optimaal comfort in de woon, werk- of slaapkamer. Voor een comfortabele en effectieve werking worden de units hoog aan de wand geplaatst. Met het zeer hoge rendement en de premium kwaliteit van Mitsubishi Electric kies je ook nog eens voor een duurzame oplossing. Beter voor het milieu én de portemonnee.

Unieke eigenschappen
-Geschikt voor kleine en middelgrote ruimte
-Voor montage hoog aan de wand (zelfs plaatsing boven deur of raam mogelijk)
-Geen ingrijpende bouwkundige aanpassingen
-Econo Cool en Hygiënelabel

Uitsluitend aan te sluiten op de MUZ-HR35VF, MXZ-2HA40VF of MXZ-3HA50VF.

Het getoonde model maakt deel uit van de diamond-deals palletactie. Klik op deze link voor de actievoorwaarden en prijzen.

Vermogen & prestaties

Uitvoering & werking

Technische gegevens

Electrische gegevens

Afmetingen & aansluitingen

Geluidsprestaties

  • Brochure
  • Bedieningshandleiding

Ben jij een professional? Ontdek de voordelen van een account

Vraag een account aan. Heb je al een account? Log hier in

Ook verkrijgbaar in set

WTXH-HA50I

<span style="font-size: 10pt;">Triple multisplit basis wandunit (R32) bestaande uit:<br />- 2x MSZ-HR25VF (2,5 kW)<br />- 1x MSZ-HR35VF (3,5 kW)<br />- 1x MXZ-3HA50VF (5,0 kW)<br /><br /><span style="font-size: 10pt; mso-fareast-font-family: 游ゴシック; mso-fareast-theme-font: minor-fareast; mso-ansi-language: nl; mso-fareast-language: en-us; mso-bidi-language: ar-sa;">De getoonde set maakt deel uit van de diamond-deals palletactie. Klik op deze&nbsp;<a href="https://alklima.nl/diamond-deals#pallet">link</a> voor de actievoorwaarden en prijzen.</span><br /></span>

Airco splitsysteem - multi split compleet
Set bekijken

WSH-HR35I SET

RAC basis wandunit warmtepomp set 3,5 kW (R32) <br /><br />De getoonde set maakt deel uit van de diamond-deals palletactie. Klik op deze&nbsp;<a href="https://alklima.nl/diamond-deals#pallet">link</a> voor de actievoorwaarden en prijzen.

Airco splitsysteem - single split compleet
Set bekijken