Professional in verwarmingstechniek

Heb je al flink wat jaren achter de rug als professional in verwarmingstechniek? En vind je het hoog tijd om al die ervaring nu eens om te zetten in een officieel diploma? Bij Alklima College word je in een jaar tijd opgeleid als servicemonteur koude- en klimaatsystemen!

Inclusief F-gassencertificering

Als Inspectiemonteur Koudetechiek ben je veel meer waard voor je werkgever of binnen je eigen bedrijf. Je mag immers meer werkzaamheden uitvoeren en beginnende collega’s begeleiden. Er zijn twee opties, afhankelijk van je opleidingsniveau:

  • Heb je een mbo-2-diploma Installatie-monteur E-installaties of gelijkwaardig? Dan kun je bij ons je mbo-3-diploma halen inclusief F-gassencertificering. Zo ben je in één keer helemaal klaar.
  • Heb je je F-gassencertificering al eerder gehaald? Dan krijg je vrijstelling van deze module. Je bent dan dus sneller klaar met de mbo-3-opleiding.

Brede inhoud

Tijdens de opleiding leer je veel over koudetechniek, het aanleggen en in bedrijf stellen van systemen, onderhoud en storingen, voorschriften, elektrotechniek, en meet- en regeltechniek. En nog veel meer. Wanneer je alle onderdelen met positieve beoordeling hebt doorlopen, ontvang je het officiële mbo-diploma. Alklima College werkt namelijk samen met ROC Onderwijsgroep Tilburg.

Mitsubishi Electric en mbo-3

  • Echt mbo-diploma in samenwerking met ROC
  • Inclusief F-gassen
  • Word specialist in een topmerk in warmtepompen

Inschrijven en kosten

De kosten zijn:

Mbo-3 opleiding: € 3895,- ex. BTW
Mbo-3 opleiding inclusief F-gassen: € 4395,- ex. BTW

Dit zijn all-in prijzen, en omvatten het wettelijk verplicht cursusgeld, de kosten voor boeken en licenties, materiaalkosten, de theorie- en practicumlessen, de afsluitende examens, de proeve van bekwaamheid, en btw. Er zijn overigens ook diverse subsidiemogelijkheden.

Meer weten? Neem dan contact op met Remco Onder de Linden via ronderdelinden@alklima.nl of 078-615 00 00

Meer weten?

Meer over onze trainingen, opleidingen en workshops en direct inschrijven?

Alklima-College