Heb je al flink wat jaren achter de rug als professional in verwarmingstechniek? En vind je het hoog tijd om al die ervaring nu eens om te zetten in een officieel diploma? Bij Alklima College klim je in een jaar op tot Inspectiemonteur Koudetechiek!

Inclusief F-gassencertificering

Als Inspectiemonteur Koudetechiek ben je veel meer waard voor je werkgever of binnen je eigen bedrijf. Je mag immers meer werkzaamheden uitvoeren en beginnende collega’s begeleiden. Uiteraard zit in ons mbo-3-opleiding ook meteen de verplichte F-gassencertificering. Heb je die al? Dan krijg je vrijstelling voor deze module.

Brede inhoud

Tijdens de opleiding leer je veel over koudetechniek, het aanleggen en in bedrijf stellen van systemen, onderhoud en storingen, voorschriften, elektrotechniek, en meet- en regeltechniek. En nog veel meer. Wanneer je alle onderdelen met positieve beoordeling hebt doorlopen, ontvang je het officiële mbo-diploma. Alklima College werkt namelijk samen met ROC Onderwijsgroep Tilburg.

Mitsubishi Electric en mbo-3

  • Echt mbo-diploma in samenwerking met ROC
  • Inclusief F-gassen
  • Word specialist in een topmerk in warmtepompen

Inschrijven en kosten

De mbo-3-opleiding start meerdere keren per jaar, op de trainingskalender zie je precies wanneer. Je kunt je daar ook inschrijven. De kosten zijn:

  • Mbo-3 inclusief F-gassen: € 3895,-
  • Alleen mbo-3: € 500,-

Dit zijn all-in prijzen, en omvatten het wettelijk verplicht cursusgeld, de kosten voor boeken en licenties, materiaalkosten, de theorie- en practicumlessen, de afsluitende examens, de proeve van bekwaamheid, en btw. Er zijn overigens ook diverse subsidiemogelijkheden.

Meer weten?

Meer over onze trainingen, opleidingen en workshops en direct inschrijven?

Alklima-College