• Datum
  • Leestijd 2 minuten
  • Doelgroep Adviseur, zakelijk, huiseigenaar, installateur

Bekijk onze vacatures!

Alklima is al 25 jaar exclusief importeur van Mitsubishi Electric Living Environment Systems voor Nederland. Vanuit de filosofie ‘Samenwerking met meerwaarde’ adviseren en begeleiden we installateurs, adviseurs en alle andere partijen in de bouw. Daarnaast zorgen we voor veel plezier op de werkvloer dankzij gezellige vrijdagmiddagborrels, de leukste uitjes en een hecht team, waar jij binnenkort deel van uit kunt maken!


Let op: onderstaande vactures zijn niet actueel meer.

Actuele vacatures en veel meer vind je op → Werken bij Alklima.


Accountmanager midden

Gasloos verwarmen, koelen en ventileren van gebouwen en woningen. Dat is de kern van onze missie: Zet de knop om nu! Zo zijn we als marktleider voortdurend bezig met een zo duurzaam mogelijke toekomst voor onze planeet. Draag jij hier binnenkort een steentje aan bij? Bekijk onze vacature voor meer informatie.

Service support binnendienst

Altijd in de techniek willen werken, maar dan op kantoor? Dan hebben wij een leuke baan voor je. Dagelijks zijn klanten bezig met onze installaties van Mitsubishi Electric. Meestal gaat dat goed. Maar soms hebben ze onze hulp nodig. Als Service Support binnendienst zorg jij ervoor dat onze klanten – wanneer ze er even niet uitkomen – kunnen rekenen op directe ondersteuning op afstand. Daarbij zorg jij ervoor dat onze klanten snel weer verder kunnen met hun werk. Lees meer en solliciteer!

Accountmanager Noord/West

Gasloos verwarmen, koelen en ventileren van gebouwen en woningen. Dat is de kern van onze missie: Zet de knop om, nu! Zo zijn we als marktleider voortdurend bezig met een zo duurzaam mogelijke toekomst voor onze planeet. Vanzelfsprekend houden wij altijd onze ogen en oren open of we ons topassortiment verder kunnen uitbreiden. Draag jij hier binnenkort aan bij? Bekijk nu de vacature.

Receptionist/telefonist

Dagelijks lopen bezoekers ons kantoor in en uit, van klant tot leveranciers en van bezorger tot sollicitant. Wie begroet deze bezoekers? Onze lachende receptionistes, die maken dat iedereen zich welkom voelt door te begroeten op een persoonlijk niveau. Maar ook telefonisch wordt de wens en taal van onze relatie verstaan. Is deze functie iets voor jou? Lees snel meer!

Consultant warmtepomp regio west

Alklima loopt al jaren in de voorhoede om samen met woningcorporaties en projectontwikkelaars gasloze woningen bouwen. Goed voor het milieu, prima voor de portemonnee van de bewoners. Maar de bouw zit nog vol vragen. Jij speelt met de ideale lucht/water-warmtepomp Ecodan van Mitsubishi Electric in de hoogste divisie. En weet hoe je partijen moet ontzorgen. Lijkt dit je wat? Bekijk de vacature en solliciteer.