U bent hier:

Home | Over ons | Alklima B.V. | Nieuws

Nieuws

 
 
Het geluid van lucht/water-warmtepompen: is de wetgever horende doof?
5 jun 2019

Het geluid van lucht/water-warmtepompen: is de wetgever horende doof?

Zoals zo vaak volgt de wetgeving de actualiteit, maar veelal wordt beleid ten aanzien van nieuwe thema`s (veel) te laat ontwikkeld. De discussie over het geluid van lucht/water-warmtepompen is hiervan een goed voorbeeld. Hierdoor dreigen onder druk van tijd verkeerde keuzes te worden gemaakt die een belemmering zijn voor de voortgang van de energietransitie en het behalen van de doelstellingen. Ik heb een aantal suggesties om dit proces succesvol te laten verlopen. -Rudy Grevers
 
Bekijk het volledige bericht
 
23 mei 2019

Alklima gesloten op 30 en 31 mei

Orders voor levering op maandag 3 juni dienen uiterlijk woensdag 29 mei voor 15.00 uur doorgegeven te worden, zodat wij deze nog tijdig kunnen verwerken.

Lees verder
 
Comfortabel genieten bij Lake House in Bergschenhoek
21 mei 2019

Comfortabel genieten bij Lake House in Bergschenhoek

Verscholen in het recreatiegebied Lage Bergse Bos in Bergschenhoek en gelegen aan het water staat Lake House, een uniek en modern restaurant waar de culinaire liefhebber en zondagse wandelaar zich één voelen met de natuur. Voor de verwarming én koeling wordt vertrouwd op Alklima’s warmtepomptechnologie van Mitsubishi Electric.

Lees verder
 
6 mei 2019

Nieuwe lijn lucht- en vuil afscheiders

Vanaf heden zijn er nieuwe lucht-, vuil- en lucht/vuil afscheiders in ons programma.
Alle afscheiders zijn in universele uitvoering, wat inhoudt dat deze in zowel horizontaal, verticaal als diagonaal leidingwerk kunnen worden toegepast. Alle overige afscheiders zijn uitlopend en kunnen niet meer besteld worden. 
 
Klik op 'lees verder' voor meer informatie.
 
 
Lees verder